Градоначелник Милић угостио учеснике фестивала „Дјечја машта може свашта“

2.3.2020. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић уприличио је пријем за учеснике фестивала „Дјечја машта може свашта“, који су се представили градоначелнику и упознали га са својим очекивањима пред вечерашњи наступ који је заказан за 18.00 часова у сали Гимназије.

Image for news

Овом дружењу су присуствовали и умјетнички директор фестивала Јован Адамов, извршни продуцент Благиша Николић, као и познати аниматор дјечјег стваралаштва – водитељ фестивала Миња Субота. Шеснаест учесника, бисера фестивала, вечерас ће се представити брчанској публици, а ова манифестација организована је по 16. пут у оквиру обиљежавања 20 година постојања Брчко дистрикта БиХ.

Градоначелник Синиша Милић изразио је задовољство јер је настављена традиција фестивала „Дјечја машта може свашта“.

„Дјечица су добро расположена, распјевани су и не сумњам да ће и публика која вечерас дође у 18.00 часова у Гимназију имати прилику да ужива. Хвала организаторима и господину Мињи Суботи који је заштитни знак фестивала. Све је спремно за музичке наступе вечерас. За мене је ово веома значајан догађај који представља прилику нашим најмлађим суграђанима да се опробају у музичком смислу“, рекао је градоначелник Милић.

Миња Субота је истакао да му је велика част да се већ 16. пут дружи са најмлађима у Брчком.

„Ово је један умјетнички капитал дистрикта Брчко. Континуитет фестивала је доказ разумијевања и жеље да се излази у сусрет младима, да се сам Дан Дистрикта обиљежава на оптимистичан начин и да ставимо у први план оне који су будућност Брчког и свих нас, а то су најмлађи, и то пјесмом. Такмиче се они и у ликовној умјетности, литерарним радовима и то заокружује цјелокупну манифестацију. Круна свега је вечерашњи музички празник“, истакао је Миња. 

Елена Лена Вуковић из Брчког, учесница фестивала, представиће се вечерас нумером Кад ти љубав једном дође.

„Да није моје учитељице, ја не бих дошла до финалне вечери. Морам рећи да гледам Музички тобоган који је водио Миња Субота уз вјерну помоћ Јована Адамова. Наступићу вечерас са пјесмом Кад ти љубав једном дође“, рекла је распјевана Елена која је на конференцији за медије отпјевала дио своје пјесме и позвала све Брчаке да дођу на вечерашњи фестивал.

Посљедњи документи

еГрађани